divendres, 29 de setembre del 2023

COMIAT


Acomiadar-se no és fàcil,
inclús resulta més complicat quan les persones a les que dic adeu han confiat en la meua persona i en aquest projecte educatiu dut a terme els darrers 10 anys al poble d’Almenara.
Sí, amics i amigues que heu format part de l’Escola de Música Moderna d’Almenara, l’EMMA cessa la seua activitat.
No m’agradaria dir adeu sense nomenar a tots els mestres que han fet possible aquesta escola: Eva Gómez, Claudi Ferrer, Ximo Beri, Manel Chust, Pablo Bautista, Sergio Comas, Marta Lapuerta, Rafa Albero, Pedro Jiménez, Marta Margaix, Rubén Morcillo, Juan Salvador, Edu Marquina i Juanjo Garcerá.
Tampoc puc oblidar-me de l’excel•lentíssim Ajuntament d’Almenara i l’equip humà de la regidoria de Cultura amb els que hem caminat de la mà: Paco, Teresa, Belén, Paula, Juanjo i Patrícia.
Gràcies de tot cor a l’Equip de Govern de l’associació que des de l’any 2017 han fet possible gestionar tots els àmbits de l’EMMA: Diana, Yolanda, Araceli, Ana i Pedro.
I per supost agraïr a totes les famílies d’Almenara i d’altres pobles del Camp de Morvedre i la Plana Baixa el seu recolçament i la tremenda confiança dipositada en l’EMMA aquestos 10 anys.


Gràcies!


Lluís Granell
President de l'EMMA